Recepty
                              21.05.2010 09:46
                          
                                                    
                          
                              
Príprava pokrmov z hlodavcov 
(Plchov, veveričiek, sysľov, a iné) 
Zviera sa najprv zabije a vypustí sa krv. Potom sa stiahne koža a vyberú vnútornosti. Koža sa sťahuje vždy od zadných končatín smerom k hlave. Mäso sa riadne opere a vysuší. Z mäsa hlodavcov sa pripravujú rovnaké pokrmy ako z...
                          
                      
                              21.05.2010 09:31
                          
                                                    
                          
                              
Najjednoduchšie sa mi so sebou nosia ovsené vločky. Sú ľahké, zaberú málo miesta (pri varení nadobudnú), sú výživné. 
Sladká ovsená kaša: uvaríme ovsené vločky vo vode s trochou soli. Podľa potreby ku koncu miešame, aby sa nepripálila. Keď sú uvarené, urobím trochu mlieka zo sušeného, pridám...
                          
                      
                              19.05.2010 05:02
                          
                                                    
                          
                              
Síce to nie je recept na prípravu jedla, ale treba sa niekomu môže hodiť. 
Jedná sa o prípravu "čaju" v dobe keď pravý čaj nie je k dispozícii a bylinky ešte alebo už nerastú :-) 
K príprave potrebujeme len vodu, trochu ihličia (najlepšie sú mladé výhonky smreku) a pár malých vetvičiek z...